BorghoutsBouter Beeldvormers

BorghoutsBouter. Beeldvormers, inmiddels alweer vijfentwintig jaar. Met de verbeelding van onze opdrachtgevers op de absolute eerste plaats.

De kunst van deduceren, reduceren en induceren

“Paul is ten eerste een meesterlijke luisteraar. Door zijn kalmte en geduld, nodigt hij je uit om je hele verhaal te vertellen. Hij weet precies op de juiste momenten, de juiste vragen te stellen om alles te weten te komen. Paul verstaat de kunst om een vloed van informatie te deduceren en te reduceren. En dat te induceren tot het juiste beeld. Voor zichzelf, voor de opdrachtgever en vooral: voor de doelgroep.”

Bouter

over

Borghouts

één en één is EEN

Borghouts

over

Bouter

Beelden vormen als schitterend siervuurwerk.

“Jeroen is één van de bijzonderste mensen die ik ken. Met name om de manier waarop hij gedachten omzet in beeld. Een vraag werkt bij hem als de ontsteking van een grote vuurwerkshow. Ideeën exploderen als gigantische vuurpijlen aan de hemel van zijn hersenen. Ze verlichten een opdracht van alle mogelijke kanten, met spectaculaire kleuren en vormen. En als Jeroen ALLES gezien heeft, kan hij de beste keuze maken.”

Idee op basis van ID

Ons DNA: en dat van u

Die identiteit is het vertrekpunt voor alles wat wij doen. De absolute basis voor beeldvorming. En alles wat daaruit voortvloeit.